Diari Més

Successos

Dues persones deixen inconscient un inspector de l'EMT a Sant Pere i Sant Pau

La conductora del bus va requerir la seva presència perquè dos individus, presumptament ebris, es van negar a posar-se la mascareta

Imatge d'arxiu d'un autobús de l'EMT al centre de la ciutat.

L'EMT assoleix el 2018 el rècord de 10 milions de viatgers als autobusosCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un inspector de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona va resultar ferit, ahir diumenge 31 de gener, després de ser agredit per dues persones que viatjaven en el transport públic municipal. Segons explica l'empresa, els fets van tenir lloc a Sant Pere i Sant Pau a l'alçada de la parada Culubret.

Els fets van ocórrer quan la conductora de l'autobús en què viatjaven va demanar a aquestes persones, presumptament èbries, que es posessin la mascareta. Davant la seva negativa i un comportament incívic a l'autobús, la conductora va avisar l'inspector que va acudir per fer-los baixar del vehicle.

Un cop fora de l'autobús, l'inspector va ser agredit per aquestes dues persones que van fugir després de deixar-lo inconscient.

L'inspector va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII per ser atès. Aquest no va requerir ingrés hospitalari i es recupera favorablement.

El president de l'EMT, Jordi Fortuny, ha titllat d'«inacceptables» els fets i assegura que «aplicarem tolerància 0 a les agressions realitzades al personal dels serveis públics municipals».

Alhora ha indicat que «posarem tots els recursos disponibles per trobar els agressors i fer que paguin per aquest delicte. No deixarem que quedin impunes».

L'EMT està en coordinació estreta amb la Guàrdia Urbana per identificar els agressors el més aviat possible. Per altra banda, l'Empresa Municipal de Transports inicia un procés de diàleg amb els treballadors per recollir les seves inquietuds i posar damunt la taula solucions conjuntes per impulsar la seguretat del seu lloc de treball.

tracking