Diari Més

Judicial

Laia Estrada es nega de nou a comparèixer davant la jutgessa

La cupaire ha de declarar pels fets del 21 de desembre de 2018

La cap de llista de la CUP per Tarragona a les eleccions del 14-F, Laia Estrada.

cap de llista de la CUP, Tarragona, Laia Estrada, CanonjaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Laia Estrada, regidora de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona i cap de llista per la circumscripció de Tarragona de cara les properes eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer, està avui citada a declarar als jutjats pels fets del 21 de desembre del 2018, en la manifestació a Tarragona en contra del Consell de Ministres. Com en les darreres ocasions, Estrada ha decidit no comparèixer davant la jutgessa, fet que implica una possible detenció de la regidora cupaire. «Faig ús del nostre dret de no col·laborar amb una justícia que quan es tracta de perseguir l'independentisme o la dissidència política no té problemes per tirar endavant causes que no s'aguanten per enlloc, però que troba tots els obstacles del món quan toca perseguir la corrupció que nosaltres mateixes denunciem» va manifestar la cap de llista per Tarragona pels comicis del 14 de febrer.

Els cupaires criticaven en un comunicat el desgavell que hi ha hagut amb les citacions. Malgrat que una primera citació va arribar correctament al domicili actual de la regidora cupaire, després que l'advocat de Laia Estrada hagués indicat als jutjats l'adreça correcta per corregir un error anterior, els Mossos d'Esquadra van personar-se de nit al domicili anterior d'Estrada intimidant i violentant els inquilins actuals. No sols això, sinó que els agents de l'autoritat van fer constar que s'havien personat a l'adreça actual i que, a més a més, una suposada exparella havia explicat que la cap de llista per Tarragona ja no vivia allí. Finalment, Laia Estrada va ser citada correctament en el seu actual lloc de residència per aquest matí. La cupaire hauria de fer-ho a les 9.30 h.

Per últim, Estrada va explicar que avui serà davant dels jutjats de Tarragona a les 12:30 h., en suport a la membre del Casal Popular El Polvorí de Cambrils, citada a declarar a les dependències tarragonines per participar en la vaga general del 21 de febrer de 2019.

tracking