Diari Més

Transport

El PSC de Tarragona reclama reactivar la renovació de la flota d'autobusos municipals

Floria assegura que en els darrers mesos només s'han incorporat vuit vehicles que va adquirir el govern socialista

Pla obert de desenes d'autobusos a cotxeres, amb diversos treballadors de l'EMT de Tarragona davant, en la primera aturada parcial de la vaga. Imatge del 8 de maig de 2018

Tarragona, vaga, aturades, EMT, parcial, autobusos, aturada, comitèACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha demanat que l'Ajuntament de Tarragona reactivi el projecte de renovació de la flota d'autobusos municipals de Tarragona, que s'ha aturat en aquest mandat. La consellera Begoña Floria ha explicat que en els darrers mesos només s'han incorporat vuit vehicles «que va adquirir el govern socialista en l'anterior mandat amb una inversió de 2 milions d'euros».

Floria assegura que el compromís de tots els partits polítiques «eren sis anuals fins a arribar a 29 nous vehicles, amb una inversió d'1,5 milions d'euros anuals» per renovar la flota «que està molt envellida».

La socialsta afirma que actualment hi ha 65 vehicles anteriors a 2008, i 3 anteriors a 2015. A aquests, cal sumar els 3 articulats que es van incorporar el 2019 i els 8 de 12 metres que s'han incorporat enguany.

Per la formació, Tarragona és una ciutat molt dispersa que necessita «un sistema d'autobusos urbans modernitzat i en condicions».

tracking