Diari Més

Cinema.

El grup Yelmo tanca les sales de cinema, almenys durant 15 dies

Les restriccions decretades per frenar la pandèmia han impulsat aquesta decisió

Imatge d'arxiu d'una sala de cinema

El cinema de poble busca la manera de sobreviure a la crisi del coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Yelmo ha anunciat avui la seva decisió de tancar temporalment totes les seves sales de cinema, aquesta decisió inclou el tancament de les sales de Tarragona, almenys durant 15 dies. A la resta del país, només quedaràn oberts els cinemes de Madrid i Las Palmas de Gran Canaria.

Per altra banda, l'empresa Ocine manté oberts només els tres cinemes de la província de Madrid (Callao, Pinto i Alcorcón), dos a Barcelona (Badalona, Granollers), un a Tarragona (Gavarres) i un a Castelló, tot i que aquest últim previsiblement tancarà a partir del divendres.

Ocine, una empresa familiar amb 21 cinemes repartits per tot el país, també ha confirmat avui a Efe que, davant les últimes mesures establertes per l'avanç de la covid, tanquen temporalment, a partir de demà, els de Mendibil (Irun) i Tudela, fins a nou avís. Altres deu ja havien tancat prèviament.

Aquests tancaments s'uneixen als decretats per Cinesa el passat 11 de gener i que afecten a tots els seus cinemes (39 en total, amb prop de 500 pantalles), excepte els 13 de Madrid, cinc de Barcelona, els Luxe Bonaire de València i La Cañada de Màlaga que es mantenen oberts de dimecres a diumenge.

En tots els casos, els tancaments són temporals. «Es tanca per a poder tornar amb més força», ha dit a Efe Laia Marsal, responsable de màrqueting d'Ocine, que confia a tornar, com a molt tard, a la primavera, «quan les roselles tornin a florir».

tracking