Diari Més

Policial

La Guàrdia Urbana de Tarragona intervé a un 'botellón' a la platja del Miracle

Es van identificar 17 persones i es va detenir un dels participants

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Guàrdia Urbana de Tarragona, vehicleAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona va intervenir el dissabte passat a unbotellónque s'estava produint a la platja del Miracle. Els agents van identificar17 persones i van posar 23 denúncies relacionades amb les mesures per fer front a la covid-19 així com 30 més per altres infraccions com desobediència a l'autoritat entre altres. A méses va detenir un dels participants.

El cos policialva rebre diverses trucades informant d'unbotellónal pàrquingde la platja del Miracle. Fins allà si van desplaçar dues dotacionsi diverses patrulles es vanquedar a lesimmediacions. Només arribar, van creuar-seamb un vehicle a gran velocitat quevaenvairel carril contrari. El van aturar i li van realitzar la provad'alcoholèmiaque va sortir positiva.

Posteriorment, es van identificar 17 persones iuna persona va ser detinguda per resistència i desobediència a l'autoritat. Es van posar 23 denúncies relacionades amb els protocols de seguretat de la covid-19:1 per incomplir de les limitacions de concentració de persones en reunions, 2 per incomplir l'obligació de l'ús de mascareta, 4 per incomplir les restriccions de mobilitat municipal i 6 per fumar en la via pública fent ús compartit d'una pipa.A més es van realitzar un total de 15 denúncies per incompliment de les ordenances municipals, 4 de les quals perdesobeirels agents de l'autoritat i 11 per consumir begudesalcohòliquesen espais públics.

tracking