Diari Més

Contractació

El concurs del servei de valoració dels llocs de treball municipals de Tarragona queda desert

Només es va presentar una oferta que es va desestimar en no oferir la documentació requerida

L'Ajuntament prefereix no donar el romanent per tenir liquiditat i no acabar l'any en negatiu.

Ajuntament de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concurs del servei de valoració dels llocs de treball i l'elaboració dels perfils competencials de la plantilla municipal de l'Ajuntament de Tarragona va quedar desert el passat 5 de gener. Aquest contracte tenia com a objectiu posar fil a l'agulla a una antiga reclamació dels grups municipals al consistori, ja que havia de definir els complements salarials que hauria de rebre cada treballador a partir de la càrrega de treball o la responsabilitat del seu lloc de feina, entre altres criteris.

Tal com va avançar Diari Més el passat agost, el govern de coalició d'Esquerra Republicana de Catalunya i En Comú Podem a Tarragona havia posat en marxa, d'una vegada per totes, el procés de contractació d'aquest servei per part d'una empresa externa. Llavors, el regidor de Serveis Econòmics, Jordi Fortuny, esperava que el contracte estigués adjudicat cap al mes d'octubre. El pressupost de licitació era de 40.535 euros i el valor estimat del contracte s'enfilava 33.500 euros. No ha estat fins al mes de gener que aquest procés ha acabat i amb un mal resultat. Només una empresa va presentar l'oferta per realitzar aquesta valoració dels llocs de treball municipals i l'elaboració dels perfils competencials, de les quals en quedaven exclosos el personal de la Guàrdia Urbana i de les diverses empreses i organismes municipals.

Segons s'indica en la resolució per declarar desert el procediment, la Mesa de contractació de l'Ajuntament de Tarragona va sol·licitar a l'empresa licitadora que presentés els documents necessaris per demostrar la solvència econòmica i financera i la solvència tècnica i professional requerida. Finalitzat el termini per presentar aquesta documentació, la companyia en qüestió no ho havia fet, motiu pel qual el procediment va quedar desert entenent que el licitador havia retirat la seva oferta.

Fortuny va explicar que aquest servei pretén que el sistema retributiu del consistori sigui just, és a dir, que per feines semblants i amb la mateixa càrrega de treball i competències no hi hagi una persona que cobri més que una altra, fet que evitaria tensions entre el personal municipal i possibles acusacions d'arbitrarietat. Cal recordar que la plantilla de l'Ajuntament compta amb prop de 1.500 treballadors.

tracking