Diari Més

Meteorologia

El vent provoca danys i la caiguda d'arbres al Camp de Tarragona

Els Bombers actuen a 25 avisos a Tarragona i 110 a tota Catalunya

Els Bombers treballant per retirar ls planxes metàliques que obstaculitzaben la via.

El vent obliga a tallar la T11 entre Tarragona i ReusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ventada s'ha reforçat aquest diumenge amb ratxes de més de 80km/h. Els Bombers han actuat en 25 incidents al Camp de Tarragona, la majoria a causa de la caiguda d'arbres, i 110 avisos a tota Catalunya.

Durant el matí d'aquest diumenge, el vent ha obligat a tallar la T11 entre Tarragona i Reus. Les fortes ratxes provoquen un despreniment de planxes metàl·liques d'una nau abandonada que han obstaculitzat la via i han obligat a tallar el trànsit per retirar-les.

Els Bombers han rebut fins a 25 avisos per vent des del vespre d'aquest dissabte a la regió de Tarragona. La majoria de les actuacions han sigut per incidències lleus. El fort vent ha provocat la caiguda d'arbres al carrer Pere Martell de Tarragona i al camp de futbol municipal de Sant Pere i Pau. El vent també ha provocat més desperfectes com la caiguda d'un semàfor a la rotonda de l'avinguda Argentina a Tarragona. També s'ha vist afectat el parc del carrer Pompeu Fabra de Tarragona, prop del Palau Firal, on un arbre ha caigut i ha obstaculitzat l'accés a les zones lúdiques del parc.

Les fortes ratxes de vent també han provocat desperfectes a Cunit. Entre les 5:30 i 6 hores de la matinada un pi ha caigut al pont de l'Avinguda Juli Cèsar, provocant que la via quedi tallada al trànsit. Els Bombers han enviat tres dotacions que han aconseguit retirar-lo.

A banda de la caiguda d'arbres, el vent també ha provocat més desperfectes com per exemple els causats al restaurant Xaloc del Serrallo, que ha provocat esquerdes en un vidre.

El 112 ha rebut un total de 130 trucades a tota Catalunya per uns forts vent que, segons apunten des de Protecció Civil, aniran augmentant de cara al migdia a Tarragona i el Baix Penedès.

Un arbre caigut al parc del carrer Pompeu Fabra de Tarragona.

El vent obliga a tallar la T11 entre Tarragona i Reus

Arbre caigut a causa del vent a Sant Pere i Sant Pau

Arbre caigut a causa del vent a Sant Pere i Sant PauManel Ripoll/Facebook

Arbre caigut pel vent a l'Avinguda Juli Cèsar de Cunit

Arbre caigut pel vent a l'Avinguda Juli Cèsar de CunitGaspi Motard Senabre/Facebook

tracking