Diari Més

Política

Consulta la mesa electoral on has de votar el 14-F a Tarragona

El Govern, sobre els temors a ser en una mesa: «La por no val, hi ha garanties»

Una mesa electoral.

Consulta la mesa electoral on has de votar el 14-F a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tarragonins poden saber d'una forma molt senzilla la mesa electoral en la qual han de votar el pròxim 14 de febrer per a escollir nou president de la Generalitat de Catalunya.

Clicant aquí, tan sols és necessari introduir el DNI o el NIE per, d'aquesta manera, saber concretament on s'ha de dipositar el vot.

Per altra banda, el Director General de Participació Ciutadana i Processos Electorals del Govern, Ismael Peña-López ha defensat aquest dissabte que «la por no val» per no presentar-se a la mesa electoral perquè «hi ha garanties».

«És l'obligació de la ciutadania, complir, com el policia o la infermera que li toca fer guàrdia», ha dit en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio. Peña-López ha confirmat que el Govern decidirà dilluns si fer testos PCR o d'antígens als membres de les meses electorals el 14-F i als que hagin de ser al local electoral.

La decisió s'ha de prendre en una reunió amb Salut on també es debatrà sobre els EPI integrals que s'han d'oferir per la franja en què es permet el vot de les persones contagiades.

tracking