Diari Més

Societat

Prorrogat el termini de presentació de propostes al IX Premi d'Investigació del Port de Tarragona

Un premi dotat amb 6.000 euros i que se celebra cada dos anys

Un dels senyals modificats a la zona del port.

El Port s'adapta a la nova normativa de ciutat 30 de TarragonaPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat mes de maig el Port de Tarragona, sota la seva marca cultural de Moll de Costa, va convocar el IX Premi d'Investigació. En un principi, el termini de presentació dels treballs finalitzava aquest pròxim 29 de gener.

Arran les circumstàncies actuals i les restriccions de mobilitat, l'organització del premi ha decidit prorrogar el termini de presentació uns mesos, concretament les propostes es podran presentar fins al 29 d'octubre de 2021.

Poden optar al IX Premi d'Investigació, les persones investigadores i estudioses, tant de manera individual com col·lectiva, que presentin projectes d'acord amb les bases del premi publicades a https://tuit.cat/icHrD.

Recordem que el premi està dotat amb 6.000 euros i és en format projecte de recerca al qual poden optar totes aquelles propostes de treball en el camp de les ciències humanes, prioritàriament en l'àmbit de la història, referides al Port de Tarragona o a la seva àrea d'influència.

El Port convoca aquest certamen cada dos anys, essent la primera vegada l'any 2014. L'objectiu d'aquest premi és fomentar la investigació i els estudis al voltant del Port de Tarragona i el seu entorn més immediat.

En els darrers anys, l'Arxiu del Port, responsable en l'organització del premi, ha posat a disposició de les persones investigadores algunes de les sèries documentals més cabdals dels fons que custodia. A l'espai web 'Arxiu Digital' de la pàgina oficial del Port (https://www.porttarragona.cat/ca/arxiu-digital) es poden trobar documents històrics com actes, certificats i lliuraments, memòries, llibres de comptes, etc.

El Port aprofita l'ocasió per fer una crida i convidar a investigadors/es i estudiosos/es a submergir-se en la recerca i dissenyar propostes, que a la fi, poden arribar a formar part de documentació valuosa de la història del Port.

tracking