Diari Més

Política

Junts per Catalunya escull el comitè executiu local a Tarragona

La candidatura encapçalada per Xavier Quintana ha estat l'escollida, ja que ha estat l'única presentada

Membres de la

Junts per Catalunya escull el comitè executiu local a TarragonaJunts per Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidatura encapçalada per Xavier Quintana com a Coordinador Local ha estat l'escollida pels afiliats per tal d'encarar el projecte de Junts per Catalunya a Tarragona. El comitè executiu local de Tarragona estarà format per 13 persones, provinents de diferents àmbits professionals i polítics.

A Xavier Quintana l'acompanyaran Joaquim Amorós a Política Municipal; Jordi Pelàez a Organització i Formació; Elisabet Taulats a Indústria, Comerç i Energia; Esther Chiveli a Entitats i Activisme; Josep Maria Alsina a Militància i Dinamització; Eugeni Sedano a Salut; Eva Feijóo a Adjunta a Organització i Formació; Gerard Castells a Responsable de Sectorials; Irene Ricart a Educació; Josep Maria Llort a Cultura i Patrimoni; Maragda Díaz a Joventut, Feminisme i Igualtat; i Jordi Alasà a Comunicació i Xarxes Socials i Turisme.

Anna Tarragó coordinarà el partit a Reus

El dilluns i dimarts els afiliats van escollir l'executiva local de la ciutat de Reus. Anna Tarragó va ser l'escollida per coordinarel partit acompanyada de 17 persones, entre elles ex membres d'ERC o del PDeCAT i del col·lectiuAvis i Àvies per la llibertat.

La nova executiva compta ambJordi Domingo en Organització;Ferran Pujol en Política Municipal; i Jordi Salvadó en Comunicació. També es troben a la llista les regidores Montserrat Vilella i Teresa Pallarès.

tracking