Diari Més

Empresa

Fundación Repsol obre la 10a convocatòria de la seva acceleradora per a 'startups'

Els projectes es podran presentar fins al 3 de març de 2021

Les empreses seleccionades rebran fins a 120.000 euros en un any.

Fundación Repsol obre la 10a convocatòria de la seva acceleradora per a 'startups'Repsol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fundación Repsol ha posat en marxa una convocatòria del seu Fons d'Emprenedors, un programa d'acceleració per donar suport a startups que ofereixin solucions basades en les baixes emissions, l'economia circular i la digitalització de la indústria energètica. Els projectes es podran presentar fins al 3 de març de 2021, a través d'un formulari disponible a fundacionrepsol.com.

El Fons d'Emprenedors dona suport cada any, a entre sis i vuit empreses en fase precomercial, donant-los l'impuls que necessiten per convertir-se en realitat.

Els projectes seleccionats rebran suport econòmic de fins a 120.000 euros durant un any i assessorament per part d'un equip de mentors experts que els acompanyarà durant l'etapa d'acceleració. Quan sigui possible, les startups també poden testar prototips a instal·lacions industrials i desenvolupar pilots en col·laboració amb els professionals de Repsol.

El Fons s'emmarca en l'estratègia de Fundación Repsol en transició energètica i societat, i respon a l'aposta de Repsol i la seva Fundación per la innovació i la tecnologia com a claus per mitigar el canvi climàtic.Des de la seva posada en marxa el 2011, són ja un total de 60 les startups accelerades.

tracking