Diari Més

Política

El PP de Tarragona exigeix la retirada de la pancarta a favor dels presos de l'Ajuntament

El portaveu José Luis Martín assegura que s'està donant una imatge vergonyosa

Imatge de la pancarta desplegada a la façana.

L'Ajuntament de Tarragona torna a penjar la pancarta dels presos políticsManel R. Granell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Popular de Tarragona ha tornat a presentar un escrit davant la Junta Electoral Central (JEC) per reclamar la retirada immediata de la pancarta «Llibertat presos polítics» de la façana de l’Ajuntament de Tarragona. El consistori la va tornar a penjar aquesta setmana després de l'ajornament de les eleccions al 30 de maig. Aquest dimarts, el TSJC ha suspès cautelarment el decret que ajorna les eleccions del 14-F, per la qual cosa demanen la retirada de la pancarta.

El portaveu popular, José Luis Martín, ha manifestat que «a més de fer el ridícul, traient i amagant una pancarta dia sí dia no, es dona una imatge vergonyosa tenint en compte la greu situació sanitària i socio-econòmica que estem patint».

Finalment, afegeix que des del Partit Popular de Tarragona «farem ús de tots els recursos possibles per garantir el principi de neutralitat de les Administracions públiques i lluitarem perquè aquest equip de govern deixi d’apropiar-se de l’espai públic i de la casa de tots els tarragonins».

tracking