Diari Més

Laboral

El personal de neteja del Joan XXIII ajorna la vaga per poder complir amb els serveis mínims

Tenint en compte el nombre de baixes que acumulen no es podia garantir el dret a vaga

Diversos espais de l'Hospital Joan XXIII s'adequaran per donar una millor resposta als rebrots.

L'Hospital Joan XXIII ja es prepara per a rebrots i futures pandèmiesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El personal de neteja de l'Hospital Joan XXIII ha desconvocat la vaga que s'havia programat per dimarts, dimecres i dijous d'aquesta setmana.

El comitè d'empresa deGARBIALDIha decidit anul·lar la convocatòria en conèixer els serveis mínims imposats pel Departament de Treball de la Generalitat. Els criteris de Treball feien impossible que els treballadors poguessin exercir el seu dret a vaga, ja que els serveis mínims indiquen que hi ha d'haver el 100% de treballadors en zones d'alt risc com urgències i quiròfans, el 90% en zones de risc mitjà i el 85% en zones de risc baix. Tenint en compte el nombre de baixes que acumula el servei de neteja, no es podia garantir el dret a vaga.

De totes maneres, fonts deGARBIALDIhan indicat que la vaga s'ha ajornat i queseguiran endavant ambles seves reivindicacions. El personal del servei de neteja del Joan XXIII critica la diferenciació que pateixen vers la resta de personal pel que fa a les mesures que s'han establert per fer front a la pandèmia i la falta de compliment del seu conveni laboral.

tracking