Diari Més

Successos

Nous intents d'ocupació a la Part Alta de Tarragona tornen a posar en alerta al barri

D'altra banda, els Mossos fan fora quatre adults i un nadó a Residencial Monnars després d’ocupar una casa

Un dels edificis del carrer Salines que van ser objecte d'intents d'ocupació.

Nous intents d'ocupació a la Part Alta de Tarragona tornen a posar en alerta al barriGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de la Part Alta de Tarragona recuperen antics fantasmes amb intents d’ocupació a la zona. Segons asseguren a aquest mitjà, aquesta setmana se n’haurien produït tres, encara que els infractors no haurien pogut completar la seva missió en cap dels casos. De fet, ni la Guàrdia Urbana ni els Mossos d’Esquadra tenen constància de cap denúncia, amb què els intents d’ocupar diversos habitatges no han tingut els resultats esperats per als que ho han provat.

Tal com detallen també veïns a aquest mitjà, aquests intents d’ocupació al barri tarragoní s’haurien produït dilluns i dimarts d’aquesta mateixa setmana. Dos haurien tingut lloc al carrer Salines i, el tercer, a la Baixada de la Misericòrdia. En un edifici del carrer Salines, una veïna hauria vist com intentaven accedir a l’habitatge. El mateix dia, també haurien provat d’ocupar un altre immoble del mateix carrer i, un dia abans, dilluns, es va produir un intent d’ocupació en el baix del número 7 la Baixada de la Misericòrdia, també a la Part Alta.

De fet, el de Misericòrdia no es va quedar en un intent, sinó que van poder accedir a l’habitatge, per les finestres del carrer Trinquet Vell. Una vegada dins, van tenir un enfrontament amb la gent que hi vivia, la qual va passar una mala estona i, des de llavors, viuen espantats.

Residencial Monnars

Per altra banda, el divendres dia 8 de gener es va produir una ocupació a Residencial Monnars, tal com van alertar veïns de la zona i han confirmat a aquest mitjà els Mossos d’Esquadra. Concretament, es tractava de tres dones, un home, d’entre 23 i 33 anys, i un nadó, tots de nacionalitat peruana, exceptuant una de les dones, que és espanyola.

Els Mossos van rebre l’avís, a dos quarts d’onze de la nit, d’una central d’alarmes, que havia detectat moviment en una casa, propietat d’una entitat bancària. En arribar a Residencial Monnars, els agents van trobar quatre adults i un nadó, i els van identificar. Tots quatre van assegurar que portaven quatre dies vivint a la casa i que, tot i que no disposaven d’electricitat, estaven disposats a quedar-s’hi.

Després de realitzar les comprovacions pertinents, els mossos van detectar que no era cert i que havien accedit al domicili el mateix dia, a les nou de la nit. A més, els veïns van corroborar-ho. Els agents van fer-los fora de l’immoble i els van denunciar per delictes d’ocupació i de danys.

tracking