Diari Més

Economia

L'Ajuntament de Tarragona dona 50.000 euros en ajudes a la contractació a empreses locals

En aquesta edició el pressupost de les subvencions es va esgotar

L'Ajuntament prefereix no donar el romanent per tenir liquiditat i no acabar l'any en negatiu.

Ajuntament de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona a través del Servei Municipal d’Ocupació va atorgar durant el 2020 ajuts a diferents empreses per valor de 50.000 euros, per tal de fomentar l’ocupació de qualitat a la ciutat. En aquesta convocatòria es va esgotar tot el pressupost.

Amb la crisi econòmica provocada pel covid-19, Tarragona Impulsa va decidir articular una convocatòria que, a més de la línia d’ajuts a la contractació, inclogués dues noves situacions detectades. Aquestes anaven lligades a l’augment dels ERTO aplicats i augment de producció o dels serveis de certs sectors.

En la convocatòria es van presentar 20 sol·licituds de subvenció per a 23 contractes laborals subscrits. Finalment es van concedir 15 fins esgotar el pressupost, i van quedar fora tres per no reunir els requisits contemplats a les bases i tres per esgotament del pressupost. Durant el mes de desembre del 2020, les empreses van rebre el 40% de la subvenció concedida i, quan finalitzin els contractes, presentaran nova sol·licitud de justificació econòmica per poder rebre la part restant de la subvenció.

tracking