Diari Més

Incivisme

Ibercaja estudia col·locar el caixer automàtic de Torreforta a l'exterior

Denuncien l’incivisme de dos individus deixant xeringues, sang i excrements a l’entrada de la seu

Ibercaja ha decidit retirar la porta de l'entrada de la seu de Torreforta perquè estava en mal estat.

Ibercaja estudia col·locar el caixer automàtic de Torreforta a l'exteriorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ibercaja de Torreforta pateix des de fa mesos i de manera reiterada problemes d’insalubritat a l’entrada de la seu, on actualment es troba el caixer automàtic on els veïns fan les seves gestions quan l’entitat bancària està tancada. Segons explica el director, Àngel Beltran, dos individus acostumen a ocupar aquest espai a les nits i clients i treballadors es troben l’endemà amb xeringues, sang i excrements. Per això, i segons explica el responsable, la companyia està estudiant col·locar el caixer automàtic a l’exterior i tenir la sala que hi ha a l’entrada tancada, per tal d’acabar amb aquesta problemàtica.

L’entitat ja va decidir tancar la seu a les tardes i els caps de setmana, fora de l’horari d’oficina, per evitar aquests episodis, però això va provocar les queixes dels veïns de la zona, ja que s’havien de desplaçar fins a les oficines del centre de Tarragona per treure diners o fer qualsevol consulta. Beltran assegura que es tracta de dos homes problemàtics amb els quals han intentat parlar en més d’una ocasió. «Els vam demanar que, si ocupaven l’espai, ho fessin d’una forma cívica, sense deixar tanta brutícia», però sembla que no van fer gaire cas.

Ibercaja ha decidit aquesta setmana retirar la porta de l’entrada, segons Beltran, perquè estava en molt mal estat i el pany havia estat forçat en més d’una ocasió, tot i que desconeix si per part dels mateixos individus que generen la brutícia. Des de llavors, assegura Bertran, encara no s’ha repetit cap episodi d’incivisme.

tracking