Diari Més

Seguretat

La URV Impulsa una enquesta per valorar la percepció de risc petroquímic al territori

Forma part del projecte desenvolupat pel Grup de Recerca en Anàlisi Territorial i Estudis Turístics

Pla general del complex petroquímic nord de Tarragona.

indústria petroquímica de Tarragona, complex petroquímic nordACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La URV duu a terme un anàlisi de l’impacte de la indústria petroquímica al territori. Per aquest motiu,el Grup de Recerca en Anàlisi Territorial i Estudis Turístics i el Centre de Tecnologia Ambiental, Alimentària i Toxicològica (TECNATOX) realitzen una enquesta ciutadana perveure quina és la seva percepció de risc petroquímic,localitzarles fonts de risc i la valoració del seu nivell de perillositat.

L'enquesta forma part del projecte «El paisatge com a valor col·lectiu. Anàlisi del seu significat, usos i percepció social» i compta amb el el finançament del Ministeri d’Economia i Competitivitat del govern espanyol.

Els ciutadans la tenendisponible en dues versions (catalàicastellà) i només es pot respondre per l’ordinador. Les dades recollides seran exclusivament d’ús acadèmic. Entre les persones participants que hagin complimentat tots els camps de l’enquesta entraran en el sorteig d’una escapada de tres dies. Els resultats obtinguts així com les principals conclusions de l’estudi es faran públiquesun cop s’hagi analitzat la informació recollida.

Hi participen investigadors de la Facultat de Turisme i Geografia i de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la URV, a banda dels del grup TECNATOX que col·laboren en aquesta recerca.

tracking