Diari Més

Serveis

L'Ajuntament de Tarragona adjudica el servei de manteniment de l'enllumenat públic

SECE torna a ser l’empresa guanyadora d’un contracte de tres anys que s’enfila als 6,6 milions

El ple del desembre va declarar d'urgència la licitació del servei de manteniment de l'enllumenat.

L'Ajuntament de Tarragona adjudica el servei de manteniment de l'enllumenat públicGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat el servei de manteniment de l’enllumenat públic i ornamental, el de les festes de Nadal. Sociedad Española de Construcciones Eléctricas SA ha tornat a ser la companyia guanyadora del concurs públic després d’haver presentat el preu més baix d’entre les diferents empreses que s’hi van presentar. SECE ja va ser la guanyadora d’aquest contracte l’any 2012, el qual va acabar l’1 de gener de 2019 i que enguany s’ha tornat a adjudicar. La companyia cobrarà a les arques municipals un total de 2.200.000 euros anuals per tal de dur a terme el manteniment de tot l’enllumenat públic de la ciutat de Tarragona, a més de l’ornamental, el de les festes de Nadal. El contracte té una durada de tres anys, de manera que el valor estimat s’enfila als 6,6 milions d’euros. A més, hi ha dues pròrrogues opcionals del contracte d’un any cadascuna.

Aquesta adjudicació arriba després que el plenari del 18 de desembre del 2020 aprovés l’inici de licitació d’aquest servei de manteniment i el declarés d’urgència. L’octubre de 2012 es va adjudicar el contracte d’aquest mateix servei també a SECE, però llavors amb una durada de quatre anys i dues pròrrogues opcionals d’un any cadascuna. L’1 de gener de 2019 aquest contracte va vèncer, però es va continuar amb el servei per tal de donar compliment a l’establert a l’article 26 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les bases de Règim Local pel que fa als serveis que ha de prestar el municipi com a competència pròpia (enllumenat públic).

Així, Sociedad Española de Construcciones Eléctricas SA va tornar a guanyar el concurs en el qual van participar fins a set empreses més després de fer l’oferta econòmica més baixa de totes les presentades.

tracking