Diari Més

Societat

El Port Tarragona destina més de 44.000 euros a entitats que lluiten contra la covid-19

Alguns dels benediciaris han estat el Taller Baix Camp i l’Associació Socioeducativa Joventut i Vida

Els principals projectes

El Port Tarragona destina més de 44.000 euros a entitats que lluiten contra la covid-19Port de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona ha tancat l’any 2020 amb un total de 44.500 eurosdonats a causes solidàries, especialment cap a entitats que lluiten contra els efectes de la pandèmia de coronavirus. Davant d’aquesta crisi sanitària, el Port ha volgut orientar les seves polítiques solidàries cap a projectes i accions per pal·liar els efectes negatius del coronavirus.

Els principals projectes en els quals s’han distribuït els recursos econòmics han estat l’atenció a persones amb discapacitat o malaltia i en aliments i atenció per a persones sense llar o amb pocs recursos. També s'handestinat diners al Taller Baix Camp, l’Associació Socioeducativa Joventut i Vida i la Fundació Bona Nit.

El Port ha donat recursos econòmics al Centre d'estimulació cognitiva per a l'Alzheimer i Unitat de Memòria de la Fundació Rosa Maria Vivar i a lainiciativa Retrobem-Nos! Connecta Amb La Vida de l’Associació Ment i Salut la Muralla.

Un Port solidari

El Port Solidari, format per un grup de treballadors i treballadores de l'Autoritat Portuària de Tarragona també realitzaran donacions per un total de 15.000 euros a diferents associacions com son Càritas, Creu Roja i el Banc dels Aliments.

Des de l'inici de lacrisi sanitària, el Port va posar les seves instal·lacions a disposició de les autoritats sanitària regionals per acollir un hospital de campanya o un centre de diagnòstic avançat, en el Tinglado 1 i el Refugi 1 del Moll de Costa.

En els mesos de març i d’abril, el Port va injectar fins a 10 milions d’euros en avançament de liquiditat a les empreses i proveïdors, va ampliar el termini de pagament de taxes portuàries -que suposava 13 milions d’euros en ajornament de taxes- i va rebaixar fins a un 20% la taxa d’ocupació portuària.

tracking