Diari Més

Policial

Detingut 'in fraganti' un jove que acabava de robar en un domicili a Tarragona

Els lladres es van endur dues bicicletes, dos televisors i una motocicleta

Imatge de la bicicleta recuperada.

Detingut 'in fraganti' un jove que acabava de robar en un domicili a TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadravan detenir el passat 10 de gener un home de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veí Tarragona com a presumpte autor d’un robatori amb força. Els fets van tenir lloc a les 06.15 hores quan els mossos van rebre avís que una persona acabava de trucar al 112 perquè escoltava sorolls al garatge de casa seva.

Immediatament diverses patrulles van adreçar-se al carrer Robert Aguiló on la víctima va manifestar-los que uns individus amb caputxaacabaven de fugir pel garatge d’on li havien sostret dues bicicletes, dos televisors i una motocicleta.

Acte seguit, les patrulles van cercar pels carrers més propers i, pocs minuts més tard, van localitzar al Passatge del Sol de Tarragona les dues bicicletes sostretes lligades a un fanal i molt a prop de la casa la motocicleta estacionada. Una vegada recuperades, van ser retornades al seu legítim propietari.

Posteriorment, els agents van observar al final de la mateix carrer Robert d’Aguiló, just davant d’uns contenidors, com un jove acabava de deixar uns objectes i al veure la patrulla tenia intenció de fugir. Per aquest motiu els mossos el van identificar i van localitzar els dos televisors sostrets dins dels contenidors, davant aquest fetel van detenir.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. L’arrestat passarà en les properes hores a disposició judicial.

tracking