Diari Més

Societat

Últims dies per votar en la tercera edició de la mostra musical PortAutors

Sis artistes opten als premis 2020 del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona

Una actuació del

Últims dies per votar en la tercera edició de la mostra musical PortAutorsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge 10 de gener finalitza el termini per a la votació del públic en la tercera edició de la mostra artística musical PortAutors, organitzada pel Teatret del Port de Tarragona. Enguany, a causa de la covid-19, l'edició s’ha desenvolupat íntegrament de manera virtual.

La final del certamen es va celebrar el passat 3 de desembre i es va poder seguir a través dels canals de YouTube i Facebook del Teatret. Sisartistes han estat els finalistes d’un total de 50 participants inscrits. Es tracta deLia Sampai, Brott, Patricia Atzur, Mia Fuentes, Ivory Tusk i la Chica del Mono (Monkey Jane).Entre ells es repartiran tres premis: Premi del Públic, Premi del Jurat i Premi a l’Artista Local.

De moment, la final ha obtingut més de 700 visualitzacions a través de les xarxes socials. Fins a la data s’han registrat un total de 850 votacions del públic a través de l’enllaç https://ja.cat/PremiPublicPortAutors2020, superant les previsions de l’organització.

El lliurament dels premis d’aquesta tercera edició de PortAutors tindrà lloc en les pròximes setmanes, també en format virtual, en un acte que servirà per donar a conèixer els artistes guanyadors de 2020.

tracking