Diari Més

Societat

Pau Ricomà participa a la Marató de Donants de Sang des de l'Hospital Joan XXIII

El batlle ha destacat la importància de donar sang, i més en temps de pandèmia

Pau Ricomà durant la donació de sang a l'hospital tarragoní.

Pau Ricomà participa a la Marató de Donants de Sang des de l'Hospital Joan XXIIIManel R. Granell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha participat aquest divendres en la primera jornada dela Marató de Donants de Sang del Banc de Sang i Teixits de Catalunya a la ciutat. La campanyas'allargarà fins al proper divendres, 15 de gener.

El batlle s'ha dirigit, amb cita prèvia, a l'Hospital Joan XXIII on ha donat sang, per conscienciar a tothom, una vegada més, de «la importància d'aquest gest i més en temps de pandèmia».

L'horari de donacions a l'Hospital Joan XXIII s'ha ampliat durant aquests dies i es crearà un hospital de campanya durant un dia sencer al Palau de Congressos.

L’objectiu és aconseguir que més de 10.000 persones donin sang durant aquests dies i arribar als nivells òptims de reserves després del Nadal.Els darrers mesos de l’any s’han reprogramat intervencions i tractaments ajornats durant l’inici de la pandèmia, un fet que ha incrementat les necessitats de sang dels hospitals.

Per donar sang només cal reservar cita prèvia des del webdonarsang.gencat.cat, on també hi ha tota la informació necessària.

tracking