Diari Més

Policial

Detingudes tres persones durant la matinada per un delicte de robatori amb força a Tarragona

Els detinguts han mostrat molta agressivitat i han amenaçat als agents en diverses ocasions

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Guàrdia Urbana de Tarragona, vehicleAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta passada matinada, laGuàrdia Urbana de Tarragona ha detingut 3 persones per undelicte de robatori amb forçaal carrer La Nau.

A les 03.45 hores s’ha rebut un avís d’unveídel carrer La Nau que havia vist diverses persones al terrat.Tres dotacions de la Guàrdia Urbana s’han traslladat fins al lloc dels fets iihan estat fent un reconeixement de la zona,però al no trobar res sospitós han tornat a marxar avisant que si hi havia alguna novetat els informessin de seguida. Al poc d’haver marxat, s’ha rebut un altre avís i les mateixes dotacionshihan tornati al veure algunes portes violentades handemanat reforços. Després d’una estona de recerca, a les 4.15han descobert 3 persones amagadesque duien diverses eines per dur a terme robatoris. Els detinguts han mostrat moltaagressivitat i han amenaçat als agents en diverses ocasions.

Per altra banda, aquest matíla Guàrdia Urbana ha frustrat un intent d’ocupació d’un habitatge a la Punta de la Móra. Una dotació de la Guàrdia ha entrat a l’habitatge acompanyatsdel propietari i l’administrador de les finques. S’hi han trobat dues personesque acabaven d’entrar,amb bosses i maletes,així comaltres objectes sostrets d’un altre apartament. S’hadesallotjat idetingut aquestes dues persones per delictes d’usurpació i robatori amb força.

tracking