Diari Més

Mobilitat

S'amplia el termini de renovació d'abonaments de zona verda de residents fins al 29 de gener

Es pot renovar presencialment demanant cita prèviament, o a través de l’app Aparcar-e

Permetrà gestionar les zones d'aparcament regulades sense necessitat d'anar al parquímetre.

aparcament, Tarragona, zona blava, aplicació, parquímetreGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Davant l’increment de la demanda experimentat durant la darrera setmana, Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha ampliat el termini per renovar els abonaments trimestrals i anuals de les zones regulades per a residents (zona verda) fins al 29 de gener de 2021.

Aquest increment de la demanda va lligat al canvi d’any, la coincidència de dies festius i les limitacions d’aforament obligades a causa de la pandèmia. Tot plegat, ha tingut com a resultat la sobrecàrrega del servei de cita prèvia per a dur a terme la renovació.

«Aquest any la pandèmia ens afecta en tots els sentits. El fet de reduir l’aforament a l’interior de les oficines d’AMT ha tingut com a conseqüència una menor operativitat en aquest servei del que és habitual, per la qual cosa hem adoptat dues mesures principals: per una banda, ampliem el termini de renovació fins a finals del mes de gener, i, per l’altra, hem duplicat esforços en l’atenció telefònica i via correu electrònic per gestionar l’atenció a l’usuari», explica el vicepresident d’AMT, Jordi Fortuny.

Cal recordar que, per tal de renovar l’abonament de zona de residents hi ha diferents vies. La presencial, per la qual cal demanar cita prèvia per acudir a les oficines al telèfon 600 451 836. També es pot fer a través del correu electrònicaparcamentstgn@aparcamentstgn.cat. O sinó a través de l’app Aparcar-e.

tracking