Diari Més

Societat

Les instal·lacions esportives tarragonines romandran tancades per les noves restriccions

Les piscines municipals seguiran obertes amb els protocols ja establerts i amb cita prèvia

Imatge d'arxiu d'una piscina exterior.

Riba-roja d'Ebre ha de tancar la piscina municipal per «reiterats episodis de defecació»Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha informat quedes d'aquest dijous, 7 de gener, es procedirà al tancament del servei de gimnàs i pavellons per lesnoves mesures restrictives per tal de frenar la covid-19.Es preveu que aquesta mesura tingui una durada de 10 dies.

D’altra banda, les persones amb abonament depiscina podran fer ús de qualsevol de les piscines municipals seguint els protocols ja establerts i amb cita prèvia.Pel que respecta a les persones amb abonamentPMETi fitness, s’efectuarà la devolució de la part proporcional de la quota de manera que durant el període de tancament només hagin de fer efectiva la part corresponent a l’abonament de piscina. Pel que fa a les persones que estaven inscrites algun curset,s’efectuarà la devolució de la part proporcional corresponent al temps durant el qual no es pugui gaudir del servei.

Els clubsque s’entrenin en instal·lacions d’interior (gimnàs i pavellons)ho podran continuar fent sempre que participin en lligues estatals. Els clubs que utilitzin pistes exteriors es podran continuar entrenant.

Finalment, aquelles persones que no puguin utilitzar les instal·lacions esportives com a conseqüència del confinament municipal poden contactar amb les oficines del PMET (pme@tarragona.cat), ja que es donarà una solució mentre duri aquesta situació.

tracking