Diari Més

Equipaments

L'Ajuntament vol iniciar la construcció d'un aparcament a la Floresta enguany

Estarà ubicat al davant del camp de futbol i el projecte té un cost de 180.000 euros

El descampat que hi ha al davant del camp de la Floresta.

L'Ajuntament vol iniciar la construcció d'un aparcament a la Floresta enguanyGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Floresta comptarà amb un gran pàrquing en els pròxims mesos. De fet, l’espai on s’hi ubicarà ja es fa servir amb aquesta finalitat des de fa anys. El que canviarà pròximament serà que s’hi realitzarà una reforma integral, de manera que deixarà de ser un descampat amb grans desnivells per convertir-se en un aparcament asfaltat i amb tota la seguretat que l’espai actualment reclama.

Aquest aparcament estarà ubicat davant del camp de futbol municipal de la Floresta. L’espai comptarà amb unes 500 places d’aparcament i la idea és la de començar les obres aquest mateix 2021. El cost de totes les actuacions que s’hi realitzaran és de 180.000 euros, encara que «primer, abans de posar-lo en marxa, els veïns revisaran el projecte per donar-hi el seu vistiplau», segons assegura el regidor de Territori, Sostenibilitat i Seguretat i Medi Ambient de Tarragona, Xavier Puig.

El regidor recorda que «aquest és un projecte que ve de llarg i l’estem realitzant amb els enginyers de l’Ajuntament». Serà un aparcament «dissuasiu i, en funció del seu ús, veurem si és necessari modificar freqüències de l’Empresa Municipal de Transports (EMT)», segons Puig.

El mateix regidor deixa clar que «serà un aparcament gratuït» i que és «una proposta i una petició que ens ha fet l’Associació de Veïns de la Floresta». «És una reivindicació que té molts anys, encara que fins ara no havien fet gaire cas als veïns», diu un Puig que lamenta que «en algun moment anterior, el Govern s’hi havia compromès, però mai es va portar a terme».

Les actuacions passaran per «endreçar l’espai, dignificar-lo i il·luminar-lo», segons Puig. Concretament, es «pavimentarà tot aquest descampat i l’endreçarem en el que fa referència a desnivells». A banda, aquest espai, ara mateix, genera inseguretat entre els veïns i «quan plou, es converteix en un fangar», detalla un Puig qui recorda que «es tracta d’un projecte que estem fent amb il·lusió i que esperem tenir enllestit ben aviat, sempre en conjunció amb els veïns».

tracking