Diari Més

Incendi

Detingudes dues noies per cremar cinc contenidors en pocs minuts de diferència a Tarragona

Alguns testimonis van facilitar als agents de la Guàrdia Urbana la seva descripció

Imatge d'arxiu dels

Bombers de la Generalitat, vehicleBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant la passada nit els Bombers van atendre quatre avisos per incendis de contenidor en pocs minuts de diferència a la ciutat deTarragona

El primer avís es va rebre a les18.51h. Al carrer Tenerife, van cremar dos contenidors. A les19.02hs'atenia el segon avís; en aquest cas al carrer del Riu Ebre, on va cremar un contenidor. A les19.46h, el tercer avís; en aquest cas, al carrer Riu Siurana. També va cremar un contenidor, igual que en el darrer avís, rebut a les19.51h, al carrer Menorca. En tots aquests serveis, els Bombers hi varen treballar amb una sola dotació.

A les 20 hores la Guàrdia Urbana va detenir duesnoies autoresdels actes vandàlics. Segons ha pogut saber Diari Més, al carrer Menorca, al costat de la residència alguns testimonis van facilitar als agents de la Guàrdia Urbana la descripció de les autores dels fets, que van ser localitzades al carrer Menorca amb Sant Benilde. En veureals agents, les noies van marxar corrent, peròfinalment van ser detingudes per un delicte de danys i un altre de resistència i desobediència.Demàpassarana disposició judicial.

tracking