Diari Més

Equipaments

La piscina Sylvia Fontana estarà climatitzada a finals de març

La instal·lació de la caldera de biomassa va començar fa dues setmanes i les obres duren tres mesos

Les obres van a bon ritme i la climatització serà una realitat aviat.

La piscina Sylvia Fontana estarà climatitzada a finals de marçVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La piscina Sylvia Fontana de l’Anella Mediterrània de Campclar tindrà enllestida la seva climatització ben aviat. De fet, si les obres acaben en el termini establert, aquesta actuació estarà completament finalitzada a finals d’aquest mes de març del 2021 o, com a molt, a principis de l’abril. Aquesta és la previsió marcada per l’empresa encarregada completar una de les grans obres dels Jocs Mediterranis 2018, com ho és la piscina de 50 metres en la qual es van desenvolupar les competicions d’aigua de l’esdeveniment esportiu olímpic.

Concretament, fa dues setmanes va iniciar-se la instal·lació de la caldera de biomassa que permetrà que s’escalfi l’aigua i que es mantingui en una temperatura adequada perquè els usuaris puguin banyar-s’hi i fer esport independentment de l’època de l’any en la qual desitgin fer-ho. Per tant, si les obres no s’aturen i acaben en el termini establert, no hi haurà d’haver cap inconvenient perquè tots aquells que ho desitgin puguin fer una capbussada quan encara no hagi arribat la calor.

Aquestes obres tenen un cost de 237.448,23 euros i s’estan realitzant amb la seguretat adequada. I és que en aquesta zona, tot i que està al costat del Pavelló Poliesportiu de Campclar, no està concorreguda, amb què els operaris poden treballar tranquil·lament sense haver de preocupar-se per no tenir la distància de seguretat amb els usuaris del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament tarragoní, María José López, es felicita perquè les obres «van a bon ritme» i aquestes permetran que «tarragonins, tarragonines i forans puguin gaudir durant tots els mesos de l’any d’una instal·lació que és una de les banderes de la nostra ciutat». Això sí, López espera que «tothom gaudeixi de la piscina Sylvia Fontana ben aviat amb la seguretat necessària i amb tots els protocols que reclamin les autoritats tan bon punt es posi en marxa» la seva climatització. Ho assegura així, fent referència a les dificultats que està suposant el fet de poder practicar esport per culpa de la pandèmia.

Cal recordar que la piscina Sylvia Fontana és la primera climatitzada a l’aire lliure de què disposarà Tarragona a nivell municipal.

tracking