Diari Més

Espais Públics

L'Ajuntament de Tarragona aparca la reforma de la plataforma del Miracle un any més

L’espai, amb problemes estructurals, segueix sense ser una prioritat quan es compliran vuit anys del seu tancament al públic

Imatge de la plataforma del Miracle, en la qual no es farà cap millora fins, almenys, el 2022.

L'Ajuntament de Tarragona aparca la reforma de la plataforma del Miracle un any mésGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pressupostos municipals de 2021 tampoc contemplen cap partida destinada a la reforma i posterior reobertura de la plataforma de la platja del Miracle de Tarragona. El govern d’ERC i En Comú Podem a l’Ajuntament ja considerava l’any passat que actuar en aquest espai no era una prioritat, una posició que manté enguany defensant que hi ha altres actuacions previstes a la ciutat de més necessitat i sense un cost tan elevat. Així, la plataforma seguirà presentant el mateix estat de degradació quan es compliran vuit anys del seu tancament a la ciutadania.

El regidor d’Espais Públics de l’Ajuntament, Xavi Puig, explicava a aquesta redacció que «no és una prioritat perquè tenim una ciutat a reconstruir i, per tant, optem per zones que tenen més impacte en la vida quotidiana». «Això no exclou que estem parlant de la façana marítima de la ciutat i que cal solucionar-ho, però no és de primer ordre», afegia Puig, que assenyalava que «començarem per alguna de les moltes altres coses a fer a Tarragona». L’adequació de la plataforma prevista per l’actual govern costaria 800.000 euros.

L’espai es va inaugurar el 2001, però es va tancar al públic a l’estiu de 2013, després que un informe recomanés no fer-hi cap mena d’activitat pels greus problemes estructurals que presentava. A més, Puig va defensar que és «un projecte que mai ens ha agradat com es va fer», però des d’ERC consideren que l’opció de reformar la plataforma a nivell estructural i fer-la accessible és millor que la de tirar-la a terra, però no durant el 2021. Finalment, el responsable d’Espais Públics va obrir la porta a posar cartes en l’assumpte de cara a l’any 2022.

tracking