Diari Més

Eleccions

Inma Rodríguez encapçalarà la llista del PP a Tarragona pel 14-F

L’exregidora de turisme a l’Ajuntament vol fer el salt al Parlament

La consellera de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Inmaculada Rodríguez, i el president de l'Open Energy Institute, Robert Moragues.

Inmaculada Rodríguez, enoturisme, gastronomia, turisme, mediterranean tourism meeting, jornadaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Popular va afegir ahir una peça més al seu trencaclosques de cara a les eleccions al Parlament del 14 de febrer. Els populars van anunciar que l’exregidora de turisme a l’Ajuntament de Tarragona, Inma Rodríguez, serà la cap de llista a la demarcació de Tarragona. Així doncs, Rodríguez se suma als també tarragonins Alejandro Fernández i Lorena Roldán, que lideraran la llista de Barcelona.

La nova número u per Tarragona va explicar que la proposta va arribar del mateix Alejandro Fernández, amb qui va compartir grup municipal en l’anterior legislatura al consistori tarragoní. Inmaculada Rodríguez assegurava que ser la nova candidata del PP a la província és «al mateix temps un privilegi i un gran repte», ja que «és necessari superar l’època fosca del procés i oferir una nova arquitectura política». La popular va posar en valor «l’experiència de govern en l’àmbit local», fet que la fa ser «conscient dels problemes, reptes i interessos de la província».

En acabar l’anterior legislatura a l’Ajuntament, Inma Rodríguez va decidir finalitzar el seu cicle municipal –del 2015 al 2019–, per allunyar-se un temps de la política. Ho va fer per circumstàncies personals i professionals, ja que la popular va decidir «compaginar la feina com a professora universitària amb tasques d’assesorament polític al partit des d’una posició menys visible».

tracking