Diari Més

Societat

Infermeres de Tarragona lliuren 10.000 euros a projectes per Ajuts Humanitaris

Ahir es va dur a terme a la seva seu l'acte de lliurament dels premis

María José Hernández i Manuel Rojo han estat guardonats

Infermeres de Tarragona lliuren 10.000 euros a projectes per Ajuts HumanitarisCODITA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) ha lliurat uns 10.000 euros a projectes per a l'Ajuda Humanitària i al voltant de 7.000 euros més en els Premis d'Innovació i Recerca 2020. També hapremiat un projecte de dispensador de gel hidroalcohòlic sense contacte amb el guardó a la innovació.

Segons ha informat aquest dimarts el CODITA, l'acte de lliurament es va dur a terme ahir a la seva seu amb tan sols la presència dels premiats, a causa del context de pandèmia provocat per la covid-19.

Un dispensador de gel hidroalcohòlic de contacte zero s'ha endut el premi al millor projecte d'innovació, dissenyat per la infermera del CODITA M. J. Hernández i l'enginyer M. Roig.

El CODITA també ha lliurat premis al millor treball de recerca, tesi doctoral, treball de final de grau, pòster, expedient acadèmic i millor trajectòria professional.

Pel que fa a l'Ajuda Humanitària, el CODITA destina anualment un import que correspon al 0,7% del seu pressupost, però aquest any també ha comptat amb les aportacions d'altres col·legis.

El centre ha premiat quatre projectes humanitaris que se centren en la situació escolar al Congo; la mortalitat maternoinfantil en zones rurals del Rif, al Marroc; la protecció contra la covid-19 a Madagascar; i la millora de la salut sexual a la comunitat de Limones del Petén, a Guatemala.

tracking