Diari Més

Societat

CaixaForum Tarragona va rebre 43.730 visitants al llarg del 2020

Actualment, al centre es pot visitar l’exposició 'Faraó. Rei d’Egipte'

Imatge de l'exposició 'Faraó. Rei d'Egipte'.

CaixaForum Tarragona va rebre 43.730 visitants al llarg del 2020Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaForum Tarragona va rebre 43.730 visitants al llarg del 2020, dels quals més de 20.000 ho van fer des de la seva reobertura i reprenent l’activitat expositiva, a partir de l’1 de juny i fins a finals d’any, després d’un tancament de gairebé tres mesos. La xifras’ha situat al voltant del 60% del total de visitants que hi van anar durant el 2019, tenint en compte les capacitats permeses.

Actualment, al centre es pot visitar l’exposició Faraó. Rei d’Egipte, inaugurada al mes de febrer en col·laboració amb el British Museum. A través d’una selecció de peces del destacat museu britànic, s’aprofundeix en els detalls de la vida dels faraons mitjançant objectes i històries que, al mateix temps, expliquen el poder real i la vida a Egipte.

'Art i mite. Els déus del Prado'

A l’abril, arribarà a CaixaForum Tarragona Art i mite. Els déus del Prado, exposició organitzada pel Museo del Prado amb la col·laboració de la Fundació 'la Caixa'. La mostra s’endinsarà en la mitologia clàssica i la seva representació al llarg de la història de l’art, a partir d’una curosa selecció d’obres de les col·leccions del Museo Nacional del Prado que inclou pintures de Peter Paul Rubens, Josep de Ribera i Francisco de Zurbarán, entre molts d’altres.

tracking