Diari Més

Equipaments

Les cinc actuacions que l'Ajuntament té previstes pel Palau d'Esports

Quan sigui efectiva la cessió per part de la Generalitat, s’hi invertiran 190.000 euros

La façana del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Campclar.

Les cinc actuacions que l'Ajuntament té previstes pel Palau d'EsportsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ja té previstes les actuacions que realitzarà al Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània tan bon punt es completi la cessió de l’equipament per part de la Generalitat de Catalunya.

En total, seran cinc intervencions que van ser aprovades en els pressupostos aquesta mateixa setmana i, el valor del seu conjunt, ascendeix als 190.000 euros. Aquestes actuacions són les que s’han de realitzar al llarg del 2021, encara que n’hi ha d’altres que hauran d’esperar a un exercici futur. Es tracta d’adequar la subbase del terra, comprar material divers, ancoratges de l’esmentat material, muntatge del paviment i el marcatge de l’esmentat paviment.

La primera d’aquestes accions és adequar la subbase del paviment. El terra que hi ha actualment al Palau d’Esports, al barri de Campclar, taca molt. Tot el que toca queda completament emblanquinat i, a banda, no és una superfície que estigui ben construïda, ja que hi ha irregularitats. La idea de l’Ajuntament és la de situar-hi a sobre una nova superfície i adequar-la per tal de poder posar-hi a sobre qualsevol material i que aquest no acabi tacat.

Pel que fa a la compra de material esportiu, l’Ajuntament de Tarragona apostarà per adquirir porteries, cistelles i pals de voleibol, entre d’altres. D’aquesta manera, es podrà donar una funcionalitat molt variada al Palau d’Esports, el qual «vol convertir-se en una referència i un orgull per als tarragonins i les tarragonines», tal com detalla la regidora d’Esports, María José López, en declaracions a aquest mitjà.

La tercera actuació passarà per l’ancoratge de tot aquest material, per tal que quedi ben subjectat a la pista i que no hi hagi perill que ningú prengui mal perquè es despengi algun element del Palau.

Les dues últimes accions tenen relació amb el parquet, el qual va marxar a Girona i va tornar al cap d’uns mesos a Tarragona. Ara, està guardat en un magatzem i, tan bon punt la Generalitat faci el pas i completi la cessió, aquest s’haurà de muntar adequadament. Finalment, l’esmentat paviment s’haurà de marcar, per tal de delimitar els espais per jugar a les diferents disciplines esportives.

«La regidoria d’Esports ha treballat sempre planificant l’adequació del Palau de forma ràpida pensant en el moment en el qual pugui ser d’ús municipal», explica la regidora.

tracking