Diari Més

La Pobla de Mafumet i Dow porten regals als nens hospitalitzats al Joan XXIII

També han volgut obsequiar els professionals sanitaris del centre amb capses de bombons per la seva tasca

Moment del lliurament de les joguines.

La Pobla de Mafumet i Dow porten regals als nens hospitalitzats al Joan XXIIICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Representants de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet i de Dow Chemical Tarragona han lliurat aquest dilluns més de 130 joguines noves a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Aquestes seran distribuïdes entre els nens ingressats a les àrees de Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia i la CMA Pediàtrica. Les joguines han estat recollides en el marc de la campanya solidària «La teva joguina els farà somriure».

També han volgut obsequiar els professionals sanitaris del centre amb 2.000 capses de bombons amb el lema «Enguany més que mai, moltes gràcies per cuidar-nos tant i tant bé».

Amb aquest gest simbòlic, la Pobla de Mafumet i Dow volen posar en valor i reconèixer la tasca que tots els professionals sanitaris estan duent a terme en la lluita de la pandèmia, alhora que també atenen la resta de patologies i necessitats sanitàries de la població.

El lliurament s'ha fetal gerent de l’ICS Camp de Tarragona, Rafael Gracia, qui ha estat acompanyat per la doctora Ester Castellarnau, cap del Servei de Pediatria del centre hospitalari.

tracking