Diari Més

Policial

Denunciat després de furtar petits electrodomèstics en un 'outlet' de Torreforta

També se’l va denunciar per donar positiu en heroïna, no portar el cinturó de seguretat i tenir la ITV caducada

El conductor va ser aturat a la Plaça Imperial Tàrraco de Tarragona.

Denunciat després de furtar petits electrodomèstics en un 'outlet' de TorrefortaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van denunciar diumenge penalment un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte lleu de furt. També se’l va denunciar administrativament per donar positiu en heroïna, no portar el cinturó de seguretat i tenir la ITV caducada.

Els fets van tenir lloc ahir al matí, pels volts de les 11.30 hores, quan una patrulla de mossos va observar un vehicle que circulava a una velocitat poc adequada per l’N-340, a l’altura de Tarragona.

Els agents van comprovar que el titular tenia dues citacions judicials i policials vigents del jutjat de Vilafranca del Penedès motiu pel qual van aturar-lo a la Plaça Imperial Tàrraco de Tarragona.

Els agents van observar que el conductor no portava el cinturó de seguretat i la ITV del vehicle estava caducada.

En l’escorcoll, van localitzar dues caixes de petits electrodomèstics embalats que acabava de furtar poca estona abans en un establiment outlet de Torreforta.

El conductor, amb nombrosos antecedents policials, també va ser denunciat per donar positiu en heroïna. Les diligències penals s’han tramès al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking