Diari Més

Comença la vacunació als primers professionals de l'ICS Camp de Tarragona i el Sociosanitari Francolí

Els primers en vacunar-se seran els professionals dels serveis de més risc

El doctor Llorenç Mairal, director de l'Hospital Joan XXIII rebent la vacuna.

Comença la vacunació als primers professionals del Joan XXIII i al Sociosanitari FrancolíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta tarda s'han començat a posar les primeres vacunes contra la covid-19 als professionals que treballen als serveis de més risc de l'Hospital Joan XXIII, als Centres d'Atenció Primària i al Sociosanitari Francolí.Segons apunta l'Institut Català de la Salut (ICS), durant aquesta primera jornada s'han vacunat 160 professionals, entre els quals s'inclouen els membres de la Direcció de la Gerència Territorial i del Sociosanitari.

La vacunació dels professionals sanitaris és un pilar bàsic de l'estratègia mundial enfront de la covid-19, ja que aquest col·lectiu té un paper primordial en el manteniment de l'assistència sanitària a la població i, avui dia, és el factor limitant en la lluita contra la pandèmia. Per aquest motiu s'ha fet una crida a tots els professionals de l'ICS Camp de Tarragona perquè es vacunin.

L'agenda per aquesta primera jornada de vacunació contra la covid-19 ja està plena, amb un total de 160 professionals que es vacunaran al llarg de la tarda d'avui, entre els quals s'inclouen els membres de la Direcció de la Gerència Territorial i del Sociosanitari, que també s'han vacunat.

A partir del dijous 7 de gener, els professionals disposaran d'un formulari per tal que puguin triar dia i l'hora per vacunar-se. Els 2 equips de vacunació, formats per dos professionals cadascun, estaran operatius en horari de matí i tarda.

tracking