Diari Més

Política

Jordi Fortuny, tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Tarragona, es dona de baixa de MES

El motiu ha estat que el partit concorri amb JxCat a les eleccions del 14-F

Pla mitjà del conseller de Serveis Econòmics, Serveis Centrals i Personal de l'Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, en roda de premsa el 29 d'agost del 2019

Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, regidorACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El segon tinent d’alcalde de l'Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, han anunciat aquest dijous la suspensió de militància automàtica del Moviment d’Esquerres (MES). El motiu que l'ha portat a prendre aquesta decisió és que MES hagi arribat a un acord polític amb Junts per Catalunya per concorrer junts ales eleccions del 14-F.

En un comunicat membres del partit afirmenque el «Moviment d’Esquerres només pot fer aliances programàtiques amb partits d’esquerres i sobiranistes que comparteixin part dels principis i l’ideari del partit». Per aquestmotiu, alguns d'ells van demanar quemembres de MES poguessin concorre-hi en diferents llistes, opció que va ser rebutjada per un 51% dels vots.

Davant l'acord amb Junts per Catalunya anunciat aquest divendres, la candidata Jordina Freixanet, actual tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida i el tinent d’alcalde de Tarragona, Jordi Fortuny, han anunciat la suspensió de militància automàtica a MES.

Jordi Fortuny ha manifestat que «el meu compromís és treballar per Tarragona al costat de l’alcalde Pau Ricomà i tots els companys de govern i impulsar a ERC cap els millors resultats de la història el 14F. Encoratjo a la Jordina Freixanet, amiga i companya de batalles socialistes a treballar per Catalunya des del Parlament. Teixir ponts de complicitat en l’eix Lleida Tarragona a la Catalunya Nova».

tracking