Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Tarragona compra cinc pisos a Bonavista que destinarà a lloguer social

El cost de l'operació ha estat de 249.000 euros

Moment de la signatura de compra dels habitatges.

L'Ajuntament de Tarragona compra cinc pisos a Bonavista que destinarà a lloguer socialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Municipal de l’Habitatge de Tarragona ha comprat 5 habitatges del carrer Vuit de Bonavista a la Societat de Gestió d’Actius procedents de la reestructuració bancària (SAREB). Els immobles es posarana disposició de serveis socials per poder cobrir les necessitats de les famílies que ho necessitin. El cost de l'operació ha estat de 249.000 euros (més impostos).

D’un total de 8 habitatges de l’edifici, 7 s’han ofert de moment per a l’exercici de tempteig, l’Agència ha mostrat interès en dos d’ells i ha cedit els drets dels 5 que avui s’adquireixen. Els pisos compten amb dues habitacions i més de 50 metres quadrats útils, i es trobaven buits des de la seva construcció.

L'adquisició a la SAREB s'ha fet a través de l’exercici del dret preferent de tempteig i retracte. Això vol dir que els habitatges que provenen d’execució bancària que es vulguin vendre s’han d’oferir en primera instància a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per si mostra interès en adquirir-los. La pròpia Agència també pot oferir aquest dret a les administracions locals i societats acreditades per a tal fet, com és el cas del SMHAUSA.

tracking