Diari Més

Els equipaments esportius i culturals de Tarragona seran seus electorals el proper 14 de febrer

S'estrenaran com a col·legis electorals els pavellons del Serrallo, Sant Pere i Sant Pau, el Palau d'Esports de Campclar o el pavelló del Nàstic

Imatge d'arxiu del pavelló del Serrallo.

L'Ajuntament habilita el pavelló del Serrallo per a persones sense sostreGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pavellons esportius del Serrallo, Sant Pere i Sant Pau, el Palau d'Esports de Campclar o el pavelló del Nàstic s'estrenaran el proper 14 de febrer com acol·legis electorals. El consistori haconfeccionat el llistat de col·legis electorals passant de 44 a 42 seus de votació, estrenant-ne 13 de noves.

El Teatre Tarragona, el Teatre Metropol i la Tàrraco Arena també seranseus de votació el proper 14 de febrer. Aquests equipaments esportius i culturals seran precisament els que podran acollir més meses de votació gràcies a les seves dimensions, arribant a les 14 en el cas de la Tarraco Arena i a 13 alguns pavellons esportius com ara el del Nàstic o el pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau.

Per contra, prop d’una vintena de locals que van servir de col·legis electorals en les darreres eleccions del 2019, aquest cop no ho podran ser a causa de la necessitat de prioritzar els espais amplis per poder mantenir la distància de seguretat en tot moment. És el cas per exemple d’algunes associacions de veïns, centres cívics o col·legis públics. Al document aprovat pel Procicat referent a les eleccions, també es preveu que, en cas de ser possible, no es faci ús de centres educatius per evitar les tasques de desinfecció immediates.

tracking