Diari Més

L'Home dels Nassos acomiadarà aquest dijous l'any recorrent amb cotxe Tarragona

A partir del dia 2 de gener els patges reials es traslladen als Centres Cívics dels barris

Imatge de l'Home dels Nassos durant una visita passada.

Home Nassos, TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Home dels Nassos arribarà a la ciutat el proper dia 31 dedesembre i recorrerà els seus carrers per tal d'acomiadar l'any. Com a consequència de la pandèmia, l'acte s'ha hagut dereinventar, i a partir de les 10 del matí voltarà per la ciutat a dalt del seu cotxe acompanyat pels músics delTecleramb el seu trenet.

Una altra activitat que aquest any es descentralitzarà és la visita dels patges reials. A partir del dia 2 i fins el 5, els patges, a més de visitar el Pati Jaume I, també visitaran els diferents centres cívics dels barris de la ciutat. Els infants podran veure’ls i dipositar la seva carta a una de les bústies decorades als centres educatius de la ciutat.

D’aquesta manera, el dia 2 de gener d’11h a 14h i de 16h a 19h els patges estaran al Centre Cívic de Torreforta. L’endemà amb el mateix horari serà el torn del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. El 4 de gener al matí de 11 a 14 h seran al C.C. Sant Salvador, i a la tarda al C.C. Llevant de 16 h. a 19 h. Finalment el matí del 5 de gener d’11 h a 14 h al C.C. Bonavista.

A més,també hi haurà recollida de cartesa la Colla Jove Xiquets de Tarragona amb la presència dels Patges Reials els dies previs a l'arribada dels Reis Mags d'Orient.L'entrada seràper la porta del carrerSant Oleguer i la sortida per laporta del carrer Cos del Bou.

tracking