Diari Més

Elsa Artadi recull avals pel 14-F a Tarragona i Reus

Junts ha posat més de 150 punts de recollida de firmes per poder concórrer a les eleccions

Elsa Artadi, recollint firmes durant la seva visita ahir a Reus.

Elsa Artadi recull avals pel 14-F a Tarragona i ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata i vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, i els candidats a les Terres de l’Ebre i Tarragona, Mònica Sales i Eusebi Campdepadrós, van participar ahir en la campanya de recollida de firmes perquè la formació pugui concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer a Reus i Tarragona.

Per fer-ho possible, JxCat ha distribuït fins a 150 punts de recollida de firmes arreu del país. En aquest sentit, els candidats han visitat diferents municipis i ciutats. Els caps de llista per Girona i Tarragona, Gemma Geis i Albert Batet, van estar presents al punt de recollida de Figueres; mentre que els candidats a Lleida, Alt Pirineu i l’Aran, Jordi Fàbrega, Joan Cales Garcia i Cristina Casol van estar a la Pobla de Segur i a Lleida, respectivament.

També a la demarcació de Barcelona es van fer punts de recollida durant el matí d’ahir a diversos districtes de la ciutat de Barcelona, i també a municipis com Sabadell, Terrassa, Vic, Sant Celoni o Molins de Rei.

Des de l’Avinguda Gaudí de Barcelona, la candidata a la presidència, Laura Borràs, va assenyalar que «avui doble motiu d’esperança, comencen les eleccions per a JxCat i també s’inicia la campanya de vacunació contra la covid-19».

tracking