Diari Més

El Teatre Tarragona acollirà el Concert de Nadal a càrrec de la Jove Orquestra InterComarcal

La JOIC torna a Tarragona un any després de l’últim concert degut a les cancel·lacions a causa de la covid-19

Imatge d'arxiu de la Jove Orquestra InterComarcal.

El Teatre Tarragona acollirà el Concert de Nadal a càrrec de la Jove Orquestra InterComarcalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Jove Orquestra InterComarcal oferirà el Concert de Nadal al Teatre Tarragona el dimecres 30 a les 19 hores acompanyats pel Kebyart Ensembre.

Aquest any, el ja tradicional concert que la JOIC ofererirà a la ciutat tarragonina per aquestes dates nadalenques està pensat per tornar a imaginar amb ulls d’infant i per retrobar el caliu humà i músical tant necessari en aquests temps. És per això que el repertori transportarà als oïents amb la conegudíssima Obertura dels Reials focs d’artifici de Häendel, en un gran palau senyorial; amb la música minimalista del Concert per a quartet de saxòfons de Glass, a oblidar-nos del temps, el present i el que ens envolta; la Pizzicato-Polka, típica del concert d’any nou, jugarà a sorprendre’ns amb l’humor musical; amb la Pavana de Faure sentim la pau i tendresa que tant s’expressa en aquestes dates; i el concert finalitzarà amb la Suite del Trencanous de Txaikovsky que permetrà aventurar-se en el món dels somnis dels més menuts.

Les entrades es poden d’adquirir a través de la pàgina web www.tarracoticket.cat o a taquilles.

La Jove Orquestra InterComarcal, formada per joves músics d’entre 15 i 30 anys, compta amb una trajectòria d’onze anys, durant els quals s’ha encarregant-se d’apropar el gran repertori per orquestra simfònica i el millor talent jove català per la província de Tarragona. Després del concert de l’any passat en que el solista era l’Arnau Tordera I (Cantant d’Obeses), aquest any també comptaran amb un altre convidat de luxe. Es tracta dels Kebyart Ensemble, un quartet de joves saxofonistes Catalans que després de triomfar en les grans sales de concert nacionals, ja han traspassat les nostres fronteres i per la temporada que ve tenen programats concerts en les en els auditoris més importants de tot Europa.

A més a més d’aquest concert, avui dilluns ofereix aquest mateix repertori a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca i al Convent de les Arts d'Alcover demà dimarts. Les entrades pels dos concertss’han exhaurit.

Imatge del cartell del Concert de Nadal d'enguany.

El Teatre Tarragona acollirà el Concert de Nadal a càrrec de la Jove Orquestra InterComarcalCedida

El quartet Kebyart Ensemble.

El Teatre Tarragona acollirà el Concert de Nadal a càrrec de la Jove Orquestra InterComarcalCedida

tracking