Diari Més

Policial

Detinguda dos cops en menys d'una setmana per dos furts i un robatori amb força a Tarragona

La dona va sostreure un mòbil d'un restaurant del polígon Francolí, i diners d'un supermercat de Torreforta i d'un bar de Campclar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una donade 30 anys iveïna de Tarragona ha estat detinguda dos cops en menys d'una setmanacom a presumpta autora de dos delictes de furt i un robatori amb força. El passat 17 de desembre es va produir el furt d'un mòbil d'alta gamma en un restaurant del polígon Francolí de Tarragona. El responsable de l'establiment va facilitar les imatges de seguretat i els mossos van veure clarament com una dona, coneguda pels agents per més d'una trentena d'antecedents, entrava al restaurant i s'emportava el telèfon de damunt la barra aprofitant que els treballadors estaven a la cuina. Concretada la identitat de la presumpta autora es va comunicar internament la seva localització i detenció.

El passat dilluns van denunciar un furt de diners en un supermercat del carrer Glorieta de Torreforta ocorregut el 15 de desembre. A primera hora del matí, també aprofitant que el responsable estava al magatzem, la dona detinguda va sostreure el calaix de la caixa enregistradora amb tots els diners. Al cap d'una estona el responsable es va adonar del furt i amb la denúncia també va aportar les imatges. Novament els agents van veure la mateixa dona que s'emportava el calaix.

El passat dimarts una patrulla de paisà del Grup de Delinqüència Urbana, la va localitzar i detenir al carrer Riu Llobregat de Tarragona com a presumptaautora dels dos furts. La detinguda, amb nombrosos antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs el passat dijous després de declarar davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, però se la va detenir novament la matinada del dia 25 desembre com a presumpta autora del robatori amb força en un bar del barri de Campclar de Tarragona.

En concret, els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de sis del matí a la plaça Riu Ter, quan diverses patrulles van ser alertades que una dona havia accedit a l’interior d’un local després de trencar el vidre de la porta d’accés. En arribar al lloc, van comprovar que la dona pretenia fugir amb el calaix de la caixa enregistradora, una bossa de plàstic amb diners en metàl·lic, diversos bitllets i altres objectes que acabava de sostraure.

Novament la dona va quedar en llibertat amb càrrecs el passat dissabte després de declarar davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Moment del robatori al supermercat de Torreforta.

Detinguda dos cops en menys d'una setmana per dos furts i un robatori amb força a TarragonaMossos

tracking