Diari Més

El Festival REC clou l'edició del 20è aniversari amb més de 60.000 espectadors

Dimarts van finalitzar les sessions al CaixaForum, que tanquen un any que ha reunit més de 2.000 assistents en la versió presencial

Una de les sessions presencials del Festival REC.

El Festival REC clou l'edició del 20è aniversari amb més de 60.000 espectadorsJaime Rojas / Festival REC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival REC ha tancataquesta setmana l’edició del 20è aniversari amb més de 60.000 espectadors, tanten les versions presencials al Teatre Tarragona,la programació en línia a través de Filmin i també els passis especials del cicle Close Encounters al CaixaForum Tarragona, que van finalitzar ahir dimarts.

Les sessions a CaixaForumenguanyhan reunit més de 2.000 assistents en la versió presencial, els quals s'afegeixenals més de 2.000 espectadors que han gauditde l’oferta cultural al Teatre Tarragona. Les sessions van haver d'adaptar-se a l’horari del toc de queda i a les restriccions d’espectadors i de mobilitat de la Generalitat.

Pel que fa a la plataforma Filmin,prop de 60.000 persones han gaudit de la programació en línia del festival sumant totes les propostes que es presentaven en el canal propi del Festival REC.

«El Festival s'enfrontava amb un anymolt complex per la situació actual i els canvis al sector. Molts festivals no s'han pogut celebrar o s'han fet només online, mentre que el REC proposava una edició híbrida amb la intenció de donar valor tant a la versió presencial a Tarragona, com a la digital», ha explicat el director del Festival REC, Xavier Garcia Puerto.

tracking