Diari Més

Successos

Cedeix una part del terrat d'un edifici de Bonavista

L'habitatge es troba deshabitat per motius de seguretat des de fa dues setmanes

Imatge del forat que ha deixat la part del sostre que ha cedit aqusta nit

Cedeix una part del terrat d'un edifici de BonavistaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou ensurt pels veïns del carrer 23 de Bonavista. Ahir a la nit va caure una part del terrat d'un edifici que es troba apuntalat des de fa dues setmanes degut a uns danys estructurals que es començaran a reparar «el proper dilluns21», segons la presidenta de l'Associació de Veïns de Bonavista, Loli Gutiérrez.

Els fets van tenir lloc ahir cap a les22.00hquan un soroll que, segons Gutiérrez, «va recordar a l'explosió d'IQOXE» va alertar als veïns del carrer 23 que ràpidament van sortir als balcons i al carrer amoïnats per la situació.

Tant la família com Gutiérrez es trobaven davant l'edifici quan una part del terrat va cedir perquè, hores abans, els seus propietaris, que des de fa dues setmanes no hi poden accedir per motius de seguretat, s'havien adonat que els panys de les portes d'accés a l'edifici havien estat forçades i es trobaven fent els tràmits pertinents per denunciar-ho.

«Entenc la situació de la família, peròtambé la dels cossos policials que no poden tenir una patrulla fixa a la porta per vigilar que ningú accedeix-hi a robar», lamenta Gutiérrez qui recorda, en paral·lel, que «només disposem d'una patrulla de Guàrdia Urbana per cobrir tots els barris de Ponent».

Poc després de l'incident d'ahir a la nit, els Bombers i el SEM van fer acte de presència. Els Bombers van confirmar que havia estat una part del terrat de l'edifici la que havia cedit i que l'estructura, però, es mantenia «intacta». Així ho van traslladar a les famílies de propietaris que, d'altra banda, van haver de ser ateses pel SEM en patir crisis d'ansietat.

tracking