Diari Més

Societat

Un grup de joves es dedica a tirar a ous a restaurants i cotxes de Campclar i ho penja a les xarxes socials

Els joves han penjat vídeos a TikTok i Instagram, motiu pel qual se'ls pot identificar fàcilment

Imatge del vidre del restaurant on van tirar ous.

Un grup de joves es dedica a tirar a ous a restaurants i cotxes de Campclar i ho penja a les xarxes socialsFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns dels barris de Ponent de Tarragona han denunciat a lesxarxessocials que un grup de joves s'han dedicat a tirar ous als vidres de restaurants i vehicles estacionats, durant les darreres nits. El curiós del casésque aquests mateixos nois també han publicat alesxarxes socials TikTok i Instagram, vídeos mentre protagonitzaven aquests actes vandàlics, motiu pel qual se'ls pot identificar fàcilment.

Una usuària de Facebook denunciava un d'aquests actes al grup 'Recuperemosnuestrosbarrios' on mostra les imatges d'un restaurant del barri deCampclaren el qual, mentre una parella sopava tranquil·lament a l'interior, un jove va tirar un ou al vidre de l'establiment.

Un altre usuari d'aquest mateix grup, contestava hores després amb una publicacióen la quales mostra el perfil d'Instagram de l'autor dels fets i un vídeoen quèse'l veu tirant els ous al restaurant i a un vehicle estacionat.

Diferents veïns han lamentat en aquest grup de Facebook els fets, i demanant que es denunciï als autors d'aquestsactes vandàlics, mentre es lamenten de la poca seguretat que viuen els veïns dels barris de Ponent.

tracking