Diari Més

Successos

Quatre joves intenten robar la moto del mossèn de Campclar

Una veïna els va veure i van acabar fugint

Imatge d'arxiu d'una moto.

Quatre joves intenten robar la moto del mossèn de CampclarPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre joves d’uns 20 anys d’edat van intentar robar la moto d’Agustí Ayats, el mossèn de la parròquia de Santa Tecla del barri de Campclar de Tarragona.

Els fets van ocórrer dilluns a la tarda, quan una veïna arribava amb la seva moto a l’aparcament de davant de l’església. «Quan vaig arribar per aparcar, que ho faig sempre al costat de la moto del mossèn, vaig veure que hi havia quatre joves rodejant-la», explica la veïna, que prefereix mantenir-se en l’anonimat, i que assenyala que un d’ells estava assegut sobre el vehicle. «En fixar-m’hi vaig veure que estaven manipulant el manillar», relatava. «Va ser llavors quan vaig decidir trucar als Mossos d’Esquadra i quan se’n van adonar van fugir», explica la noia, que apunta que van marxar en direcció al poliesportiu.

Finalment, la veïna va entrar a la parròquia per avisar al mossèn Agustí del que acabava de passat i, en repassar els danys que hauria pogut patir el vehicle, van veure que el grup de joves havien aconseguit rebentar el sistema de bloqueig per evitar robatoris i el seient de la moto.

tracking