Diari Més

Les entrades pel Magatzem Reial de Tarragona s'exhaureixen el primer dia

La plataforma per fer la reserva es va col·lapsar durant el matí d’ahir a causa de l’alta demanda

Els patges reials darrere dels Reis d'Orient.

Les invitacions per poder visitar el Magatzem Reial es podran aconseguir a partir de dimecresLaia Marín

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entrades per dur la carta dels Reis als seus patges al Magatzem Reial, que s’ubicarà del 2 al 5 de gener al Refugi 1 del Moll de Costa, es van esgotar el primer dia de reserva. D’aquesta manera, les prop de 6.400 persones que des de l’Ajuntament de Tarragona van calcular que hi podrien assistir, ja disposen del seu tiquet. A molts no els va ser fàcil aconseguir-ho, ja que durant el matí es va col·lapsar la plataforma de reserva d’entrades a causa de l’alta demanda per part dels ciutadans.

Un cop es van assabentar de la problemàtica, els serveis tecnològics municipals van ampliar la capacitat de la plataforma el més ràpid possible i al cap d’una estona ja funcionava correctament. També es va detectar un problema en la pàgina de dades que també es va solucionar. Les persones que volguessin fer la reserva havien d’indicar el nom i cognoms, el correu electrònic i l’any de naixement tant de la persona adulta (que només pot ser una) com dels nens i nens que l’acompanyin, mentre que en un primer moment només demanava l’edat dels infants.

Per altra banda, des del consistori van defensar que, si s’aproven els pressupostos de 2021, hi ha una important partida destinada a la millora del sistema de venda i gestió d’entrades.

El Magatzem Reial estarà obert els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10 a 13.30 hores el matí i de 16 a 20 hores a la tarda, i el dia 5 només en horari de matí, també de 10 a 13.30 hores. Consistirà en un petit recorregut, en grups de 10 adults amb un màxim de tres infants cadascun, en el que la canalla podrà serà rebuda a la porta per un dels patges, el qual els ensenyarà alguna de les carrosses reials i veuran com la resta de patges preparen els regals per repartir-los la nit del dia 5. Els patges interactuaran amb els grups de nens i nenes durant tot el recorregut, en el qual explicaran com treballen. Al final, el cap dels patges els rebrà, en el moment en què podran dipositar la carta a la bústia. Tot el procés comptarà amb les estrictes mesures de seguretat per evitar el contagi de la covid-19 i, a diferència d’altres anys, els infants no es podran fer la clàssica fotografia a la falda del patge.

Tots aquells nens i nenes que no hagin aconseguit l’entrada pel Magatzem Reial, podran dur la seva carta a la major part dels centres cívics de la ciutat, els dies 2, 3 i 4 en horaris de matí i tarda, i també ho podran fer, com sempre, a l’Ajuntament, els mateixos dies però només de 18 a 20 hores.

tracking