Diari Més

Societat

Una residència de Tarragona denuncia maltractaments i agressions per part d'un usuari

Agredeix tant als treballadors del centre com a la resta de residents

Imatge de la residència de Sant Salvador.

Una residència de Tarragona denuncia maltractaments i agressions per part d'un usuariGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla de la residència de Sant Salvador de Tarragona ha denunciat els maltractaments continuats que infringeix un usuari des de fa dos anys, tant als treballadors del centre com a la resta de residents.

Segons els treballadors, aquest usuari maltracta, pega, insulta i escup en ple context de pandèmia a la resta d'usuaris i a la plantilla, per la qual cosa la situació és «insostenible».

Ja han protestat enfront dels serveis territorials de Treball, Acció Social i Famílies per a trobar una solució, però no els fan cas, asseguren els empleats, «malgrat les denúncies que s'acumulen».

Una de les afectades afirma fins i tot que els usa «com un sac de boxa» i demana solucions davant aquest problema.

Fonts de la conselleria han informat a EFE que són «conscients de la situació» i que per això han «tancat un pla de treball específic amb mesures concretes» per a la protecció de la resta d'usuaris i del personal.

El Departament qualifica de «molt complex» aquest cas i assegura que treballen per a «traslladar a aquesta persona a un servei més especialitzat on la puguin atendre i donar millor resposta a les seves necessitats».

tracking