Diari Més

Solidaritat

L'AVV de Sant Pere i Sant Pau ja té compromeses sis tones d'aliments

La campanya finalitzarà el pròxim dia 22, amb el sorteig d’una samarreta signada per Messi

El president de l'associació, Luis Trinidad, i Dídac Gómez, amb la samarreta entregada per Messi

L'AVV de Sant Pere i Sant Pau ja té compromeses sis tones d'alimentsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya solidària de recollida d’aliments promoguda per l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau ja té compromeses sis tones, quan només s’ha cobert dues terceres parts d’aquesta. La campanya finalitzarà el pròxim 22 de desembre, amb el sorteig d’una samarreta utilitzada pel jugador del Barcelona Leo Messi en un partit i que el crac argentí ha signat. La samarreta va arribar ahir dilluns a Tarragona i l’aporta Dídac Gómez, veí del barri que estudia i juga al futbol als Estats Units. Gómez és un dels impulsors d’aquesta iniciativa solidària i ha aportat, a més de la samarreta del capità del Barça, una tona d’aliments.

El president de l’associació de veïns, Luis Trinidad, va manifestar a aquesta redacció que setze famílies de Sant Pere i Sant Pau han superat els requisits de l’entitat per poder rebre aliments. Trinidad va afegir que «hi ha tres famílies que ja estan rebent els aliments, perquè es tracta de persones que ho estan passant molt malament». «Encara rebem peticions», va afegir.

Per altra banda, Trinidad va anunciar que els prop de mil euros que l’associació volia aportar a la campanya els transformarà en tiquets que permetran a les famílies necessitades «comprar aliments frescos en les botigues del barri». Trinidad va destacar «la col·laboració que hem trobat en el comerç» i va recordar que aquest any l’associació ha comprat l’arbre de Nadal de la plaça de la Sardana gràcies a una aportació d’Òptiques Teixidó. «Ja tenim el nostre arbre per als pròxims anys», va dir.

tracking